حسام آرمندهی، بنیان گذار دیوار و کافه بازار: حسام آرمندهی کارآفرین ایرانی، بنیان گذار اپلیکیشن دیوار و کافه بازار است. همچنین حسام آرمندهی از اولین مدیران ویکی پدیای فارسی نیز بوده است. حسام آرمندهی در سال 1364 متولد شده است و تحصیلات او در رشته ی مهندسی کامپیوتر از دانشگاه شریف می باشد. دیوار نیز مانند شیپور پایگاه خرید و فروش بی واسطه است و در همه ی شهر های ایران قابل استفاده می باشد. در دیوار به راحتی می توانید به صورت رایگان آگهی های خود را ثبت نمایید و همچنین دیگر آگهی را مشاهده کنید. آگهی های موجود در دیوار برای خرید و فروش ماشین، خانه، لوازم خانگی، استخدام، خرید گوشی و ... می باشد. در دیوار به راحتی می توان نیازمندی ها را بر اساس محله دسته بندی کنید و نزدیک ترین ها رانیز پیدا کنید. اپلیکیشن دیوار را می توانید بر روی گوشی های موبایل با سیستم عامل های اندروید و ios نصب کنید.
آشنایی با کارآفرینان ایران
آشنایی با تعدادی از کارآفرینان کشور عزیزمان ایران
1.محمدجواد شکوری مقدم
وی مدیرعامل معروفترین وبسایت اشتراک فیلم “آپارات” ایران است. در سن ۱۶ سالگی به دنیای برنامهنویسی معرفی شد و بهصورت نیمهوقت با شرکت ایران سیستم کارکرد. وی همچنین بنیانگذار سایر وبسایتهای مهم ایرانی مانند “کلاب” است که محبوبترین وبسایت شبکههای اجتماعی در ایران است.
محمدجواد شکوریمقدم، متولد سال ۱۳۶۱ است. او که دانشجوی برق الکترونیک دانشگاه امیرکبیر بود، پس از پنج ترم تحصیل، به دلیل عدم علاقه به رشتهاش و علاقه زیاد به برنامهنویسی، درسش را رها میکند و سراغ برنامهنویسی میرود.
أهل او از ۱۹ سالگی باعث شده بود تا در دوران دانشجویی برای گذران زندگی برنامهنویسی کند. در همان سالها سه چهار ایده به ذهنش رسید اما به دلیل آشنا نبودن با مقوله تیم سازی با شکست مواجه شد. در سال ۸۳، او با فروختن ماشین پرایدش «کلوب» را راهاندازی میکند.
بعد از محبوب شدن شبکه اجتماعی کلوب، شکوریمقدم برای توسعه سرویسهایش، میهنبلاگ را خریداری میکند. به درخواست کاربران، او و تیمش تصمیم بهاضافه کردن سرویس ویدئو در کلوب میگیرند اما بعدتر به این نتیجه میرسند که خود سرویس ویدئو میتواند مستقل عمل کند و در سال ۸۹، آپارات را بهعنوان سرویس به اشتراکگذاری ویدئو راهاندازی کردند.
در تمام این سالها او به همراه تیمش ایدههایشان را همراه با یکدیگر با موفقیت جلو میبرند. در حال حاضر تنها چیزی که برای او اهمیت دارد تیم ۶۴ نفرهای است که دارد. شکوریمقدم این روزها بیشترین انرژیاش را روی پروژه جدیدش «فیلیمو» گذاشته است.